İSTANBUL / BAGCILAR - Nurettin Topçu Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: NURETTİN TOPÇU ANADOLU LİSESİ

Ock

2020-2021 ve 2021-2022 Eğitim öğretim yılları etkinlik, ders, gezi ve bina görüntülerimiz.

Sayın Velilerimiz,

04.12.2021 Cumartesi günü okulumuzda veli toplantısı yapılacaktır. Öğretmenlerimizle bireysel görüşmek isteyen velilerimizin aşağıda belirtilen saatlerde görüşme yapabileceklerdir. Görüşmeye katılıp katılmayacağınızı lütfen sınıf öğretmenimize bildiriniz.

Kas

"OKULLARIMIZDA TÜM SINIF VE KADEMELERE ÜCRETSİZ YARDIMCI KAYNAK DESTEĞİ VERİYORUZ"

Kas

HABER DETAYI

Millî Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı iş birliğiyle "Okullarda Kovid-19 Pozitif Vaka Çıkması Durumunda Yapılması Gereken Uygulamalar Rehberi" güncellendi.

Ağu

Okulumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı yaz döneminde 'Telafide ben de varım' eğitim ve etkinlikleri kapsamında 11 eğitmen ile 400 öğrenci, 35 öğretmen ve 20 velimize çeşitli eğitimler, etkinlikler ve dersleri vermeye devam ediyor.

Ağu

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SORUMLULUK SINAVLARI 07-16 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.